Мнения клиенти

  • Последната ми надежда
    Научих за д-р Хаджиев през 2007 г. - беше последната ми надежда да намеря изход от вече 4 години продължилата ми болест на пикочните пътища.Дори и операция в престижна болница…
    Продължава...
  • Новият път в моя живот! Пътят на здравето!
    Когато открих чудото – хомеопатия, тя се превърна в светлината на моя живот. А тази светлина Вие д-р Хаджиев раздавате щедро на нас – вашите пациенти. Ето защо в Световната…
Вижте всички мнения
Вие сте тук:Начало>Всички категории>Новини и нови теми>Световна Седмица на Хомеопатията 2014г
 

Световна Седмица на Хомеопатията 2014г

Пролетта донесе слънце, свежест и... чувство на радост! Световна Седмица на Хомеопатията е!

И тази година ще се възползваме от световния повод да празнуваме, да се организираме, да се срещнем с хората и да говорим за хомеопатия.

Хомеопатите в България стават все по-активни, професионално подготвени и с все по-ясна визия за своята роля в живота и здравето на хората. АЛХБ активно учавства в този процес.

От години месец Април е повод да се събираме и мислим как да бъдем най-полезни на хората, търсещи изцеление както и на колегите си, борещи се за здравето и живота на пациентите си. И тази година няма да променим нашите намерения: обществени прояви, срещи с пациенти, интервюта и явявания в медиите на най-активните от нас.

Ще бъде интересно и вълнуващо за тези, които търсят друга гледна точка и различен контекст и са готови да надскочат статуквото.

 

Тази година темата на Седмицата е Как да отгледаш мъж?

Как ще празнуваме ние:
8 април - 18,00ч - Велико Търново, ул. "Сергей Румянцев" 63, партер ЗЦ "ХолистикА", тел. 0888238625
9 април - 18,30ч - София, кв. Лозенец, ул. "Вежен" 14 - Ник-Арт Студио,  0896717188
14 април - 18,30ч - Русе, хотел "Ана Палас", ул. "Княжеска" 4, лице за контакт Галина Ламбева - 0889303644


На тези дати и места д-р Хаджиев ще изнесе безплатни и неангажиращи беседи по темата. Моля, обадете се предварително да се запишете. Благодарим!

Как ще празнуват на други места в България - търсете информация тук.

 

 © Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на д-р Хаджиев