Мнения клиенти

Вижте всички мнения
Вие сте тук:Начало>Мнения клиенти>Последната ми надежда
 

Последната ми надежда

Научих за д-р Хаджиев през 2007 г. - беше последната ми надежда да намеря изход от вече 4 години продължилата ми болест на пикочните пътища.Дори и операция в престижна болница в Австрия не разреши моя проблем и ежемесечно бях на антибиотици. Пътят, по който бях поела, определено водеше към една дълбока пропаст. Беше въпрос на време.

Повярвах на д-р Хаджиев и очакванията ми се оправдаха. Проблемите ми значително се разредиха, а най-важното - когато имах проблем, имах и безвредното решение за него. Първият случай в който истински повярвах на хомеопатията беше остро състояние на цистит, което до момента беше лекувано традиционно с антибиотици и беше съпроводено с всички последици от това. Още след първите приеми на лекарството усетих подобрение и изчистване на урината. Излекувах се. Така се случваше и всеки следващ път. Така повярвах, че моят "вроден според останалите лекари" по традиционна медицина проблем няма да ми попречи да имам дете и сега съм щастлива майка на 2-годишно момиченце. Благодаря на д-р Хаджиев и неговия екип, за вярата, която ми върнаха, че мога да бъда един пълноценен млад човек!

Лидия Димитрова, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

© Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на д-р Хаджиев