Мнения клиенти

  • Не само лекар, но и незаменим приятел
    Първата ми среща с д-р Хаджиев, беше преди 12 години. След година и половина лутане от лекар на лекар и от кабинет на кабинет, и с все по-болният ми 3…
  • Последната ми надежда
    Научих за д-р Хаджиев през 2007 г. - беше последната ми надежда да намеря изход от вече 4 години продължилата ми болест на пикочните пътища.Дори и операция в престижна болница…
    Продължава...
Вижте всички мнения
Вие сте тук:Начало>Мнения клиенти>Новият път в моя живот! Пътят на здравето!
 

Новият път в моя живот! Пътят на здравето!

Когато открих чудото – хомеопатия, тя се превърна в светлината на моя живот. А тази светлина Вие д-р Хаджиев раздавате щедро на нас – вашите пациенти.

Ето защо в Световната седмица на хомеопатията искам да изразя БЛАГОДАРНОСТТА си КЪМ ВАС ДОКТОРЕ! Много трудно мога да изброя всичко, което вие ми дадохте чрез хомеопатията. Но все пак ще се опитам да намеря най- точните думи – здраве и вяра. Вяра в себе си и в силите на моето тяло, ум и дух, вяра в живота, вяра, че по – доброто предстои. През 2011 г. във вашия кабинет ме доведоха много проблеми – псориазис, липса на енергия, безсъние, депресия, страхове, проблем със щитовидната жлеза. Традиционната медицина не предлагаше никакво решение, никакво избавление. След всеки преглед отново ми бяха предписвани силни и скъпи лекарства и когато питах – докога ще се повтарят нещата, докторите се усмихваха и казваха „Цял живот ще ги имаш”!
Направо не повярвах на ушите си! Бях ужасена и се възпротивих до дън душа, както се казва! Вече бях чувала за хомеопатията и реших да опитам!

В този изключително тежък за мен момент Вие, Докторе, се превърнахте в моята надежда. С вашите задълбочени знания, с вашия опит, с вашето желание, постоянство и готовност винаги да сте на разположение за нас – вашите пациенти – Вие ме поведохте към новия път в моя живот! Пътят на здравето!

Помогнахте ми да намеря причините за състоянието си и освен, че ми показахте къде да ги търся, вие ми дадохте и отговора как да ги преодолея, за да намеря себе си отново!

Изпълнена с преклонение и удивление пред невероятната ви способност да ни дарявате чудесата на хомеопатията, искам единствено да кажа „ДОКТОРЕ! БЛАГОДАРЯ ВИ!” Благодаря Ви, че винаги сте на разположение! Благодаря Ви, че винаги знаете кое е правилното лекарство! Благодаря Ви за търпението! Благодаря Ви за изключителните ви знания и съвети! Благодаря Ви затова, че успявате да лекувате със сърцето си, че успявате да ни вдъхнете увереност и спокойствие, че успешно съчетавате многобройните си ангажименти и то НЕ за сметка на пациентите си, на които винаги отделяте нужното време и внимание и като истински психолог успявате да усетите проблема и че винаги успявате да назначите най – адекватното лечение!

Докторе, аз съм убедена, че това е вашето призвание, защото за да бъдеш изключителен хомеопат, е необходимо преди всичко да си човек с изключително богата душевност! А вие сте точно такъв – ЧОВЕК! БЛАГОДАРЯ ВИ!

С най – добри пожелания: Ирина Чоранова, град Белене

 

© Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на д-р Хаджиев